BODYATTACK

Training for the sport of life

Gratis proefles

Kom vrijblijvend kenismaken met BODYATTACK door een gratis proefles bij te wonen.
Dit is op elke donderdagagavond mogelijk om 20:30 in Roermond bij De Donderie.
Alle lessen zijn groepslessen.

Interesse?
Meld je dan van tevoren even aan via Facebook of door een mailtje te sturen naar manja@zumba4u.nl.

 

Meld je nu aan voor een gratis proefles

Wat is BODYATTACK?

BODYATTACK is een intens fitnessprogramma met bewegingen voor zowel beginners als gevorderden. We combineren atletische bewegingen met krachtoefeningen, zodat je je hele lichaam traint.

Ik leid je door de workout en motiveer je als je dat nodig hebt. BODYATTACK daagt je grenzen op een positieve manier uit en je boekt snel resultaten. Wedden dat je verslaafd raakt aan BODYATTACK?

Locatie BODYATTACK

Donderdagavond om 20:30u

De Donderie
Donderbergweg 47 49
6043 JA Roermond
Google Maps

Over mij

Mijn naam is Manja van Cruchten. Dansen is mijn grote passie. Na 8 jaar met heel veel plezier les te hebben gegeven aan een sportschool, heb ik in 2018 de knoop doorgehakt en ben ik voor mezelf begonnen onder de naam Zumba4u, waarbij ik o.a. groepslessen Zumba en Les Mills geef.

Mijn doel is om de drempel voor het starten met sporten te verlagen. Wil je graag bewegen, maar kijk je op tegen het bezoeken van een sportschool? Dan is Zumba4u naar jou op zoek! Ons doel is om lekker samen te sporten onder een ongedwongen sfeer. De groepslessen worden allemaal gegeven in een afgehuurde zaal. Bij ons draait het niet om het zien en gezien worden, maar gewoon lekker met elkaar een leuke tijd te hebben. Elke workout moet een klein feestje zijn!

Manja van Cruchten

Manja van Cruchten
Official Les Mills & Zumba Instructor

Zumba4u op Facebook

Overige lessen

Ik geef naast BODYATTACK ook nog andere groepslessen in Roermond en omgeving, zoals BODYBALANCE (Yoga), Zumba, Zumba Gold (bewegen voor ouderen), Strong by Zumba (Bootcamp) en Zumba Kids lessen.

Bekijk het volledige rooster.