BODYBALANCE

Op Yoga gebaseerde groepsfitness

Gratis proefles

Kom vrijblijvend kenismaken met BODYBALANCE door een gratis proefles bij te wonen.
Bekijk het rooster voor de tijden en locaties.
Alle lessen zijn groepslessen.

Interesse?
Meld je dan van tevoren even aan via Facebook of door een mailtje te sturen naar manja@zumba4u.nl.

 

Meld je nu aan voor een gratis proefles

Wat is BODYBALANCE?

Bij BODYBALANCE kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest.

Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en de instructeur geeft altijd opties voor beginnende deelnemers.

Als je nog nooit aan yoga hebt gedaan, dan is BODYBALANCE een geweldige kennismaking met deze discipline en een goede aanvulling op alle andere sporten. De variatie in BODYBALANCE zorgt ervoor dat ook mensen die al bekend zijn met yoga erg genieten van het programma.

Over mij

Mijn naam is Manja van Cruchten. Dansen is mijn grote passie. Na 8 jaar met heel veel plezier les te hebben gegeven aan een sportschool, heb ik in 2018 de knoop doorgehakt en ben ik voor mezelf begonnen onder de naam Zumba4u, waarbij ik o.a. groepslessen Zumba en Les Mills geef.

Mijn doel is om de drempel voor het starten met sporten te verlagen. Wil je graag bewegen, maar kijk je op tegen het bezoeken van een sportschool? Dan is Zumba4u naar jou op zoek! Ons doel is om lekker samen te sporten onder een ongedwongen sfeer. De groepslessen worden allemaal gegeven in een afgehuurde zaal. Bij ons draait het niet om het zien en gezien worden, maar gewoon lekker met elkaar een leuke tijd te hebben. Elke workout moet een klein feestje zijn!

Manja van Cruchten

Manja van Cruchten
Official Les Mills & Zumba Instructor

Zumba4u op Facebook

Overige lessen

Ik geef naast BODYBALANCE ook nog andere groepslessen in Roermond en omgeving, zoals BODYATTACK, Zumba, Zumba Gold (bewegen voor ouderen), Strong by Zumba (Bootcamp) en Zumba Kids lessen.

Bekijk het volledige rooster.